Bence megrövidül


4. szülinapja alkalmával Martinka Bence (számunkra félig-meddig) ünnepélyesen (az ő számára bizonytalanul, nem tudván mi is zajlik épp) megszabadult születése óta növekvő, mostanáig előkelően göndörödő, ám a közelmúltban hajdani tündöklését fokozatosan maga mögött hagyó fürtjeitől. Íme az esemény első perce:

A végeredmény pedig az enyémhez nagyban hasonló hajviseletet eredményezett, amit én egyáltalán nem bánok. Ő már egy kicsit igen. Miután megnyírtuk az ifjút, furcsálkozva nézte magát a tükörben, és csodálkozott hajának hiányán. Aztán azt hiszem megszokta. Én imádom ezzel az új buksival, nagyon aranyos nagyfiúsan néz ki:

Mikor közelérek őkelméhez, mindig elfog a késztetés, hogy megdörzsöljem a bukóját. Nem is szoktam ellenállni neki, ő már próbálkozik, de legalább jót birkózunk szinte minden alkalommal 🙂

4 thoughts on “Bence megrövidül

    • Köszi szépen! Tényleg nagyon megváltozott a külseje, Gabinak furcsa volt megszokni, de nekem hamar ment. Az oviban hiányolták a hosszú fürtöket :o)

  1. Jaj, Istenem, de aranyos! 🙂 Sokat számít az új séró, rögtön nagyobbnak tűnik vele. Bocsi, de ez annyira cuki bejegyzés, hogy nem hagyhattam komment nélkül! Mit mondhatnék, minden jót! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s