Utcafénykép


Csak egy apróság, aztán hétvégén ha minden igaz eljutok odáig hogy írjak a Coromandelen eltöltött négy napunkról, ami oltári jól sikerült. Képekkel is színesíteném. Viszont addig más jellegű képek: tegnap vettem észre, hogy mintha megújult volna a google maps streetview fényképállománya, és néhány, a házunkhoz közeli utca megtekintésével meg is bizonyosodtam róla. Az új képek mindössze néhány hónaposak (pl. van egy ház ami előtt kint van a “kiadó” tábla, ami kb. tavaly októberben került oda) és sokkal jobb minőségűek.

Pl. tessék erre rápillantani!

Reklámok

2 thoughts on “Utcafénykép

 1. Nahát, milyen szép környéken laksz 🙂 Eszméletlen! Csak ámulok.
  Egyedül a strand néz ki kicsit elanyátlanodva, de amúgy az utolsó csatornafedélig minden annyira passzentos, hogy hihetetlen. Tényleg nem találja az ember a szavakat. Bár elég fura, hogy minden második autó terepjáró. Presztízskérdés, vagy tényleg szükség van rá?

  • Az a strand ott a közelben nem is igazán strand, hanem egy eldugott öblöcske, ami igencsak fel szokott élénkülni szikrázóan napsütéses délutánokon, és bár a két szomszédos öböl még szebb (Long Bay and Browns Bay), ennek van egy kellemes, magányos hangulata időnként.
   A terepjáróból meg azért van sok víz környékén mert személyautóval nehéz a “csónakkal töltött” utánfutót huzigálni és betolni a vízbe, egyéb esetekben meg CSAK. Én is csak ámulok időnként hogy az aprónép 5 km-re való cipeléséhez miért kell terepjáró, hacsak azért nem mert az illető maca minél nehezebb helyzetet akar magának teremteni parkoláskor és siettetni szeretné az olajkészletek kifogyását. Ezt leszámítva leginkább a nemtörődömséget tudom a “legnyomósabb” oknak elképzelni.
   De az öblök ettől függetlenül szépek 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s