Bence keményen komolyra veszi a figurát


Vagy komolyan keményre? Az alábbi videó “gyökerei” Bence első koncertjének (mint látogató persze) idejébe nyúlnak vissza. 2007. Június 16-a, Miskolc, Jégcsarnok.

Hogy Bence mikor született? 2007 Októberében, de magoncként már ott élvezte ezt az egyedi zenét, most pedig újra felfedezte. A cím és a szójáték nem ördöngősség, de hogy melyik való előbbre benne a komoly vagy a kemény, azt beszélje meg egymással a tyúk meg a tojás.

Nekünk pedig itt van az eredménye Bence egyéni koreográfiájával 🙂 Néhol még finomításra szorul, ezt elismerem, de a lelkesedése és buzgalma értékelendő!

Reklámok

6 thoughts on “Bence keményen komolyra veszi a figurát

  1. Hahajj, Dvorak új világ szimfóniája a kedvencem a komolyzene tekintetében! Igazán egyedi koreográfia, de látom benne a művészi szenvtelenséget és a szabadságot 🙂 Hamarosan jégtánciskolába írathatjátok. Egy feszült nap után igazán jó volt teli tüdőből nevetni, szóval ezer köszönet a feltöltésért! 🙂 Látom anyukának nem sok szabadidő jut. 😉 A legjobbakat! Üdv: P

    • Örülök ha örömet okoztam 🙂 Valóban nagyszerű ez a szimfónia-részlet, és Bence nevében köszönöm a biztatást, de azért a jégtáncot nem erőltetem majd. Egyrészt itt NZ-n kevésbé érdemes, másrészt akkor sem jégtánc volt épp a Jégcsarnokban 😉
      Mi a véleményed a zenemű ilyen módon való tálalásáról? (Ha kíváncsi vagy, adok jutyúb linket magához a koncertfelvételhez.)

  2. Kedvelem. Rhapsodytól megvolt a “Rain of a thousand flames” című lemez, az is hasonszőrű elegyítés, de a nagy kölcsönkéregetésekben elkeveredett. Akárcsak a madridi fényképeim, dehát ilyen a digitális világ. Várom a linket 🙂

  3. Igen, az egy jó kis album volt. Bár azt hiszem a Therion messzebre ment a két stílus ötvézésében, mint eddig bárki, de úgy vélem ők sem tudták/tudják sokáig fenntartani ezt ebben a formában, egyszerűen szerintem nincs elég érdeklődő hozzá.
    http://www.youtube.com/watch?v=CqvsB4Ek9pQ (a videó nagyon csak éppenhogy adja vissza azt az élményt, amit élőben jelentett – bár ez korántsem egyedi dolog)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s