Bevándorlás – Immigration

Na, én sem kerültem el a hasonszőrű blogok némelyikének sorsát, úgy érzem a PR beadásának fontolgatása közben fellelt információkat érdemes lehet közzétenni mások okulására is, vagy legalábbis segíthet utánajárni a dolgoknak egy-egy jó kis Immigration aloldal megtalálásával.

A közelmúltban több bejegyzésem is “megjelent”, ami WP illetve PR követelményekkel, lehetőségekkel kapcsolatos, ezeket megkísérlem csokorba gyűjteni ezen az aloldalon:

A tévedés jogát fenntartom, ez alanyi jogon jár nekem, mint embernek 🙂 A legtöbb esetben igyekeztem hivatalos oldalakra mutató hivatkozásokkal alátámasztani az általam írtakat (vagy pont cáfolni, ha félreértelmeztem, de a lényeg, hogy ne nekem higgyetek, én csak véleményt közlök, a mindenkori hivatalos álláspontot szerintem CSAKIS az Immigrationtől lehet megtudni.

A hivatkozott bejegyzések listája remélhetőleg bővülni fog, az általam megemésztett információk mennyiségének növekedtével, illetve az esetlegesen feltett kérdések által. Az észrevételeket, pontosításokat előre is köszönöm!

2 thoughts on “Bevándorlás – Immigration

    • En ugy tudom hogy az, amit itteni, megfelelo igazolvannyal rendelkezo fordito (pl. Szentirmay Klara vagy Szabo Miklos konzulok) hitelesit. Te is lefordithatod, ha akarod, miutan pecset van rajta, onnantol teljesen jo. Van meg egy magyarul is tudo holgy, akitol az Immigration elfogadja a forditast/hitelesitest. Budapesten megcsinaltathatod az OFFI-val is, de valoszinuleg joval dragabb lesz. En nem fordittattam Mo-on semmit, csak itt az erkolcsit meg nehany egyeb papirt. Szerintem igy egyszerubb volt.

Hozzászólás